Dobrodosli

O nama

Obrt VICTORY osnovan je 2001. godine obiteljskim kapitalom, a sa iskustvom već punih 16 godina na područjima proizvodnje te vrste programskih paketa odnosno usluga.

Dokaz kvalitete naših proizvoda mnogi su kupci širom Hrvatske, Slovenije i BiH. Našim programom opremljeno je više od 150 ugostiteljskih objekata, restorana i hotela.

U našoj ponudi možete pronaći slijedeće usluge: istraživanje tržišta ispitivanje javnog mnijenja, pružanje savjeta o računalnoj opremi i ostale djelatnosti povezane s računalima, ostala trgovina na malo izvan prodavaonica, štandova i tržnica, agencije za promidžbu, savjetovanje i pribavljvanje programske opreme, programiranje, popravak računala i periferne opreme, obrada podataka, usluge poslužitelja i djelatnosti povezanje sa njima, izdavalje i upravljanje bazama podataka, internetski portali, unapređenje prodaje, organizacija sastanaka i poslovnih sajmova, savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.


Ovdje možete pročitati više o našim proizvodima i uslugama.

E-Commerce

Izuzetno veliki doprinos ispunjenju velikih zahtjeva naših korisnika u svakom slučaju je ostvaren zahvaljujući e-poslu kojim se naš obrt bavi već više godina.

Naši partneri koji su nam u tome pomogli nalaze se širom svjeta od Amerike, Kanade, Australije, Europe, Slovenije i Hrvatske, te im ovim putem najsrdačnije zahvaljujemo na neskromnoj pomoći koju su nam pružili.

Pročitaj više...


Ako imate pitanja u vezi naše firme, proizvoda, usluga slobodno nas kontaktirate OVDJE ili pošaljite e-mail na info@victory.hr te ćemo Vam mi odgovoriti u što kraćem roku.