Dobrodosli

Imate pitanja?

Ako slučajno imate bilo kakva pitanja ili ste zainteresirani za suradnju slobodno pošaljete e-mail ili nazovete naš ured.

Pratite nas i na društvenim mrežama.

Gdje se nalazimo?

Adresa: Kućan Marof,
             Varaždinska 125,
             42000 Varaždin

Pogledaj na karti...

Kontaktirajte nas

Ured (Office) sjedište obrta
E-mail: info@victory.hr
Tel.: +385 (99) 35 32 025

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Victory software & e-business-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Victory software & e-business-om.
Victory software & e-business obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših zakonskih obveza. Victory software & e-business ne radi marketinške kampanje, te ne posjeduje nikakve liste za navedeno. Naši klijenti su isključivo pravne osobe i svi podaci kojima raspolažemo su osnovni podaci o pravnim osobama, a nužni su za ispunjavanje naših zakonskih obaveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Victory software & e-business i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Victory software & e-business ne prikuplja niti obrađuje osobne podatake i ne prosljeđuje podatake o klijentima trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova. Klijent je suglasan da Victory software & e-business, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka zakonom propisanog vremena čuvanja dokumenata.
Na web stranicama victory.hr i od strane Victory software & e-business ne prikupljaju se nikakvi podaci o posjeti stranica.